Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.

Hijaluronski fileri - restylane - čarobni štapić za bore

U saradnji sa vrhunskim dermatolozima iz oblasti kozmetologije odlucili smo da našim pacijentima pored kompletne stomatoloske usluge, omogućimo da se podmlade i osveže svoj izgled,a da se ne podvrgavaju hiruškim intervencijama.

Liquidlift hijaluron

Hijaluronski fileri spadaju u najpopularniju estetsku proceduru zahvaljujući svojoj efikasnosti, jer se za samo deset minuta eliminišu bore u potpunosti. Hijaluronska kiselina je prirodni sastojak naše kože i garant dobre hidratacije. Smatra se najbezbednijim preparatom u estetskoj medicini za korigovanje bora, nadoknadu volumena i stimulaciju sinteze kolagena. Tokom starenja sposobnost stvaranja hijaluronske kiseline se smanjuje zbog čega je neophodna njena nadoknada putem filera.
U ordinaciji Dr Đorđević koristimo samo hijaluronske filere najnovije generacije i visokog kvaliteta - tipa RESTYLANE koji služe za revitalizaciju kože lica, vrata, dekoltea i ruku.
Na licu fileri se mogu koriste za korekciju:

  • bora na čelu i u korenu nosa
  • bora oko očiju
  • bora oko usana
  • nasolabijalnih brazdi (linije koje idu od baze nosa do spoljnjeg ugla usana)

Rezultati aplikacije Restilana su odmah vidljivi, i traju do godinu dana. On daje volumen i punoću koži, oblikuje bore i brazde, a usnama daje mek i prirodan izgled.

Mezoterapija lica, vrata i šaka

Mezoterapija je neinvazivna antiejdžing metoda kojom se aktivne supstance (vitamin, minerali, aminokiseline) aplikuju u srednji sloj kože (mezoderm). Aplikacijom određenih koktela dolazi do povećanja tonusa mišića, zatezanja i hidratacije kože kao i stimulacije stvaranja novog kolagena. Nakon tretmana lice izgleda odmorno, sveže i mlađe a koža zategnutija i svetlija. Preporučuje se osobama kod kojih je došlo do gubitka elastičnosti kože kao idealana tretman za njenu revitalizaciju i regeneraciju. Konstantna nega mezoterapijskim koktelima održava tonus i svežinu kože i ako se redovno primenjuje značajno usporava starenje kože.